Szkoła Podstawowa nr 4 w Przemyślu

Jadłospis

 

 

 

Koszt obiadów w marcu : 48,30 zł

 

 

Poniedziałek 11 III
Żur z jajkiem
Ryż z truskawkami, kompot, owoc
alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja

 

Wtorek 12 III
Rosół  z makaronem
Wołowina duszona, ziemniaki, ogórek kwaszony, kompot

 alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z  laktozą)

Środa 13 III
Kalafiorowa z ryżem
Kotlet schabowy, ziemniaki, sur. meksykańska, kompot

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z latozą)

 

Czwartek  14 III
Krupnik
Klopsy rybne, ziemniaki sur. z marchwi i jabłka, kompot
alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja, ryby

 

 Piątek  15 III

Fasolowa z makaronem,

Pierogi ruskie z masłem, kompot, porcja       marchwi

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z        laktozą), jaja

 

 Poniedziałek 18 III

 Barszcz czerwony z jajkiem

Łazanki zkapustą kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja

 Wtorek  19 III

 Zupa ryżowa

Schab pieczony, ziemniaki, marchew z groszkiem
kompot

alergeny: seler, gluten,

 Środa 20 III

 Zupa sorferino z makaronem

Paluszki rybne, ziemniaki, sur. z kwaszonej kapusty, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), ryby, jaja

 Czwartek  21 III

 Koperkowa z ziemniakami,

Wieprzowina duszona, jęczmienna, pomidor ze szczypiorkiem, kompot,

alergeny: seler, gluten,

 Piątek  22 III

 Grochowa z makaronem

Naleśniki z  serem/dżemem i musem truskawkowym, porcja marchwi, kompot

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja